Home Kennisplein Bijeenkomst: ‘AVG: wat kan WEL’

Bijeenkomst: ‘AVG: wat kan WEL’

We vernemen het zeer regelmatig: verzuchtingen van beleidsadviseurs over de vele beperkingen die AVG veroorzaakt. Maar: klopt dat wel? De AVG wordt ook wel ‘de mooiste wet die er is’ genoemd. En eentje waar je – als je weet hoe deze in elkaar steekt en hoe je ermee omgaat – helemaal niet zoveel last van hoeft te hebben. Waar best veel misvattingen over bestaan. Tijdens deze bijeenkomst hoor je van privacy officers van zowel de provincie als een gemeente hoe de wet in elkaar steekt. En wat in verschillende situaties de manier is om er op de juiste manier mee om te gaan. Best practices dus.

Locatie: Gemeentehuis in Nijverdal
Tijd: 12.00 uur lunch 13.00-16.00 uur vervolg

Aanmelden?
Geef je op door een mailtje te sturen naar Hanna (hanna.kreuger@arcadis.com), dan neemt zij je op in de Outlook uitnodiging van de bijeenkomst. Zorg dat je deze accepteert, dan kunnen we rekening houden met je komst. Dieetwensen voor de lunch kan je ook doorgeven aan Hanna.

En help je ons ook?
We zoeken nog een gemeentelijke privacy officer die bij de bijeenkomst wil zijn en even kort wil meedenken over de voorbereiding. Neem even contact op met Niels Götz als je de gouden tip hebt: niels@5plus1.nl / 06 – 1410 5440