Home Kennisplein VvE leerlab sessie 3: Terugkomdag, handreiking v2

VvE leerlab sessie 3: Terugkomdag, handreiking v2

Dit is de laatste werksessie van het leerlab VvE’s. Deelnemende gemeenten hebben samen een VvE-verduurzamingsleidraad ontwikkelen voor hun gemeente, waaruit ook lessen Overijssel-breed getrokken worden voor wie later aan de gang gaat. Deelnemende gemeenten hebben inzicht gekregen in hun VvE-voorraad, inzicht gekregen in mogelijk afhaakmomenten en bijpassende interventies per type VvE, en overzicht gekregen in financiele en judirische (on)mogelijkheden en best practices. Deze inzichten hebben ze vertaald naar hun eigen VvE- aanpak. 

In deze laatste werksessie leren de deelnemers van elkaar hoe de uitvoering tot nu toe verloopt en wat hierin goed gaat en wat beter kan. Dit heeft als doel voor de deelnemers om een VvE aanpak 2.0 te komen. De geleerde lessen en de handreiking die tijdens dit leerlab is ontwikkeld zullen op onze kennisbank worden gedeeld voor gemeenten om in te zien en aan de slag te kunnen met het verduurzamen van VvE’s binnen hun gemeente. 

Aanmelden? 

Deelname aan dit leerlab is helaas niet meer mogelijk. Hou onze kennisbank in de gaten voor de leerproducten die na afloop van het leerlab worden gedeeld. Wil je meer toch meer weten of heb je een vraag over het verduurzamen van VvE’s? Neem dan contact met ons op via expertiseteamgo@overijssel.nl.